Tips på bra filmer 2022

Netflix har alltid något nytt och spännande att erbjuda sina abonnenter. År 2022 kommer det att finnas gott om nya filmer att välja mellan. Här är några av de mest efterlängtade nyutgåvorna:

 

Incantation

“Incantation” är en ny film på Netflix som garanterat kommer att bli en succé. Filmen följer en ung flicka som upptäcker att hon har magiska krafter. Hon måste använda dessa krafter för att rädda sin stad från en grupp onda häxor. Den här filmen är perfekt för dem som gillar en god dos magi och äventyr.

Havsmonstret

“Sea Monster” är en ny film på Netflix som berättar historien om en grupp vänner som hittar en mystisk varelse i havet. De måste försöka förhindra att den förstör deras stad.

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

Denna nya film på Netflix är ett måste för alla som gillar Marilyn Monroe. Filmen innehåller aldrig tidigare hörda ljudband med den avlidna skådespelerskan som ger nya insikter om hennes liv och karriär. Detta är ett måste för alla som vill lära sig mer om en av de mest ikoniska skådespelerskorna genom tiderna.

Choose or Die

 

“Choose or Die” är en ny film på Netflix som handlar om en grupp vänner som får välja att antingen dö eller döda någon. De måste fatta detta beslut för att rädda sina egna liv. Detta är ett utmärkt val för dem som vill se en spännande och spänningsfylld film.

Metal Lords

“Metal Lords” är en ny film på Netflix som handlar om en grupp metalheads som startar sitt eget band. De måste övervinna hinder för att lyckas i musikindustrin. Detta är ett utmärkt val för dem som älskar metalmusik och vill se en ny syn på genren.

Toscana

“Tuscany” är en ny film på Netflix som handlar om en grupp vänner som reser till Italien för att hitta sig själva. De måste övervinna många utmaningar på vägen, men till slut hittar de det de letar efter. Detta är ett utmärkt val för dem som vill se en hjärtevärmande och inspirerande film.

The Adam Project

“The Adam Project” är en ny film på Netflix om en man som reser tillbaka i tiden för att rädda sin son. Han måste samarbeta med sitt yngre jag för att ställa saker och ting till rätta. Detta är ett utmärkt val för dem som vill se en spännande och actionfylld film.

Against the Ice

“Against the Ice” är en ny film på Netflix som handlar om en grupp upptäcktsresande som blir strandsatta i Arktis. De måste kämpa för sina liv mot elementen. Detta är ett utmärkt val för dem som vill se en spännande och spänningsfylld film.

Minions: The Rise of Gru

“Minions”: Gru: The Rise of Gru” är en ny film på Netflix som handlar om den skurkaktiga Grus framväxt. Han måste stoppa Minions från att ta över världen. Detta är ett utmärkt val för dem som vill se en spännande och actionfylld film.

Sonic the Hedgehog 2

Sonic the Hedgehog 2” är en ny film på Netflix om den ikoniska videospelskaraktären. Sonic måste stoppa Dr Eggman från att ta över världen. Detta är ett utmärkt val för dem som vill se en spännande och actionfylld film. Läs vår recension om Sonic the Hedgehog 2.

Top Gun: Maverick

“Top Gun: Maverick” är en ny film på Netflix om den ikoniska Tom Cruise-karaktären. Maverick måste stoppa en ny grupp piloter från att ta över världen. Detta är ett utmärkt val för dem som vill se en spännande och actionfylld film.

Det här är bara några av de nya filmerna som kommer till Netflix år 2022. Så se till att hålla utkik efter dessa och andra nya lanseringar.

Leave a Comment