När kommer Spider-Man: No Way Home till streamingtjänsterna?

Marvel’s Spider-Man: No Way Home, som kom upp på bio i december 2021, har blivit den sjätte största filmen genom tiderna – men när kommer Peter Parkers senaste äventyr på streamingtjänsterna?

Tja, svaret är lite komplicerat. Just nu är den enda bekräftade informationen om No Way Home att den är tillgänglig för köp och uthyrning på Apple TV, Prime Video, Google Play och en handfull mindre kända plattformar.

Som sagt, vi har våra egna förutsägelser om huruvida Marvel Movies Phase 4 kommer att till Netflix och/eller Disney Plus inom en snar framtid, vi på FilmToppen kommer att hålla er uppdaterade. Låt oss först granska vad vi vet. Om du vill streama No Way Home nu kan du för närvarande bara köpa en digital kopia av filmen direkt för 169 kr på Apple TV, Rakuten TV, ViaPlay, Blockbuster samt SF Anytime.

Fysiska DVD- och Blu-ray-versioner av filmen släpptes i Sverige den 13 april. Vid denna tidpunkt kommer No Way Home att hyras (istället för att köpas direkt) via dessa plattformar. Till exempel, när du loggar in på din Apple TV kommer du nu att se ett meddelande ovanför “Köp”-knappen som anger när hyralternativet “No Way Home” kommer att vara tillgängligt i ditt område den 13e April.

Kommer Spider-Man: No Way Home till Disney Plus?

Huruvida Spider-Man: No Way Home, kommer att vara gratis att streama på Disney Plus inom en snar framtid är fortfarande oklart – men förutsägelserna är inte bra. Sony äger för närvarande rättigheterna till Marvels Spider-Man-filmer, vilket innebär att studion inte behöver erbjuda filmen på Disney-plattformen, som för närvarande är hem för de flesta andra Marvel-filmer.

När detta skrivs är sex av Webslingers filmer tillgängliga på Netflix på flera internationella marknader – Sam Raimis Spider-Man-trilogi, två The Amazing Spider-Man-filmer (med Andrew Garfield i huvudrollen) och Spider-Man: Heroes Homecoming. Spider-Man: Far From Home streamas också, men den togs bort från Netflix katalog innan släppet av No Way Home. Med tanke på att Netflix har distributionsrättigheter till Sony Pictures filmlista för de kommande fem åren, har den förköpsrättigheter till alla kommande Spider-Man-filmer). Oundvikligen kommer No Way Home inte till Disney Plus under 2022. Så om du vill streama den sista filmen i Tom Hollands Wall Climbers-trilogi som en del av ett befintligt prenumerationspaket måste du göra det på Netflix.

Leave a Comment